Den kjendisgodkjente stilguiden for hårbånd

Pannebånd er litt som cowboyhatter, i den forstand at du ikke kan bruke dem på en sjenert måte – du må eie dem, gjøre et statement. Derfor har vi undersøkt hvordan noen av kjendisene som har omfavnet looken, bruker hårbåndet med stil og selvtillit, i stedet for å ta det på i farten.
Her er ni måter å bruke pannebånd på i 2020.

Hvis du er i
tvil om hvordan du skal bruke pannebånd, er det på tide å løfte på sløret for denne trenden. Med gjenopplivingen av serien Gossip Girl i horisonten, og kjendiser fra Jessica Alba til Zendaya som bruker tilbehøret, kommer ikke trenden med hårbånd
til
kvinner til å forsvinne med det første.

Hårtilbehøret fikk
en oppsving i interessen i 2008, og kulminerte i sin estetiske storhetstid med trenddronningen Blair Waldorf. Det gjorde ikke comeback før
ti
år senere, blant annet takket være Prada, som viste frem sine modeller med overdimensjonerte, polstrede pannebånd og polstrede pannebånd på catwalken under vår-/sommervisningen 2019.

Et sted i midten var Kate Middleton og hennes tiara-lignende pannebånd.
Chrissy Teigens serie Headband of the Day (#HBOTD), som har en enorm tilhengerskare på Instagram, har bidratt til å forsterke trenden.

Om ti år vil du kanskje stille spørsmål ved #OOTD-ene dine, men det hindrer deg ikke i å bruke pannebånd nå. På samme måte som scrunchies, sløyfer, klemmer og hårspenner er denne hårtilbehørsdillen kommet for å bli. Og vi er helt med på det. Enten det er polstret, i skinn eller med pynt, er pannebåndet eller hårbåndet en enkel måte å style og kanalisere energien til Prada-jentene på
.

Emma Roberts valgte et rødt, vridd hårbånd som en kontrast til sin monokrome look, mens Kaia Gerber gikk helt ut med en bandana i 90-tallsstil. Noen tar frem hårtilbehøret når de trenger å skjule en dårlig frisyre, mens andre, som Jessica Alba, integrerer det i sine looks på den røde løperen. Uansett
har vi gjennomgått noen av de beste antrekkene deres og lagt til noen shoppingalternativer.

Chrissy Teigens tredobbelte rosepannebånd

Chrissy Teigen har på seg et pannebånd med trippelroser

Du kommer kanskje aldri til å kunne holde John Legend i hånden, men du kan forelske deg i måten Chrissy Teigen løfter looken sin med et pannebånd med trippelroser.
Legg kjolen over jeansen og bytt ut hælene med støvler, slik at du kan bruke dette brunsjantrekket selv om det er vinter.

Bella Hadids sportshårbånd i 80-tallsstil

Bella Hadid med sportshårbånd

Bella Hadid har klart å inkorporere et 80-tallshårbånd i en sexy, atletisk stil, noe som gir oss enda en grunn til å bruke dette tilbehøret etter trenings- eller yogaøkten. Nå
er det bare
å hamstre små cardigans og shorts til våren.

Poppy Delevingnes pannebånd med leopardmønster

Poppy Delevingne har på seg leopardhårbånd

På shoppingdagene kan du adoptere leopardhårbåndet og bruke det sammen med rette jeans som er rullet opp ved anklene og et par joggesko for en look som er både kul og feminin, akkurat som Poppy Delevingne.

Zendayas fargerike pannebånd

Zendaya og hennes svært fargerike pannebånd

Zendaya har skjønt det: En av de enkleste (og dristigste) måtene å bruke pannebånd på er å matche fargen og stoffet på kjolen eller antrekket. Perleøredobber og hvite stiletter gir looken et ekstra løft.

Salma Hayeks strasspannebånd

Salma Hayek med strasspannebånd

Salma Hayek er en forretningskvinne, og det er pannebåndet hennes også. Det
smale pannebåndet passer like godt til kontoret som til en kveld ute med et elegant antrekk.

Emma Roberts’ røde, tvinnede hårbånd

Emma Roberts har på seg et tvunnet hårbånd

Et kontrastfylt tilbehør kan gi liv til et monokromt antrekk. Emma Roberts bruker et knutet rødt hårbånd til en kremfarget denimjakke og matchende bukse for en look som minner mer om en jentekveld enn om en uskikkelig barnehagejente.

Kaia Gerbers bandana

Kaia gerber og hennes 80-tallsbandana

Hvis du drømmer om å bytte ut garderoben din med Kaia Gerbers, foreslår vi at du starter med en look som er superenkel å kopiere – du trenger bare noen få basisplagg fra garderoben din: en kort strikket cardigan, jeans, et par converse high-tops, en bandana i håret og du er ferdig!

Busy Philipps fløyelspolstret pannebånd

Busy Philipps' polstrede pannebånd

Busy Philipps viser oss her at et ensfarget pannebånd kan skape harmoni til en kjole med trykk og knallrøde støvler på en date.

Jessica Albas smykkepannebånd

Jessica Alba har på seg et pannebånd med perlesmykker

Jessica Albas noe kongelige look på den røde løperen ville lett passet en dronning (eller hertuginnen av Cambridge). Jessica Alba valgte et smykkepannebånd prydet med perler til sin fjærprydede kjole. Resultatet, som er både moderne og tidløst, er helt nydelig og passer perfekt til en stor begivenhet. Etterlign
stilen hennes ved å minimere resten av tilbehøret – pannebåndet bør være midtpunktet i antrekket ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *