Hvordan bruker du hårbåndet eller pannebåndet fra catwalken i hverdagen?

Det er ofte en utfordring å tilpasse moteshowtrender til det virkelige liv uten å se helt malplassert ut. I denne artikkelen tar vi en titt på ulike måter å bruke pannebånd eller hårbånd fra catwalken uten å ruinere deg, og som vil gi hverdagslooken din en feminin og sofistikert touch. Er du
klar til å ta utfordringen?

Hvordan bruke catwalkpannebåndet og pannebåndet?

Vil du hoppe på en stor trend uten å bruke mye penger, og samtidig holde budsjettet på et fornuftig nivå? Polstrede pannebånd har nylig dukket opp som den nye trenden innen hårtilbehør. Hårspenner, skjerf og pannebånd er også overalt om dagen.

Pannebånd og 
hårbånd 
fra motevisningene

Prada, Miu Miu og Simone Rocha presenterte alle sine damekolleksjoner med modeller som gikk på catwalken iført polstrede pannebånd eller hårbånd for vår/sommer 2019-sesongen. Resultatet er en uventet look, midt mellom det majestetiske og det helt spesielle. Sporty hårbånd har eksistert en stund (tenk Gucci og Fendi) og har fortsatt å være populære, men polstrede pannebånd og klassiske, feminine pannebånd har fått en renessanse, og trenden er ikke i ferd med å avta.

Med det store utvalget av pannebånd og hårbåndstiler finner du garantert et som passer din personlige stil og frisyre. Når de brukes på riktig måte, gir de deg en sofistikert look som er dristig og glamorøs.

Blair Waldorf med hårbånd
Blair Waldorf iført hårbånd

Blair Waldorf iført hårbånd i Gossip Girl

Blair
Waldorf iført hårbånd i Gossip Girl

Den polstret pannebånd eller det trendy polstrede pannebåndet

Hvis du er ute
etter en klassisk look, er dette polstrede pannebåndet definitivt trendy og vil gi deg en kongelig aksent à la Kate eller Pippa Middleton.

Kate Middleton og hennes berømte pannebånd eller polstrede pannebånd
Pippa Middleton har på seg et polstret pannebånd i fløyel

Det finnes mange ulike modeller med fløyel, pynt, krystaller og perler, som dette flettet pannebånd i fløyel Paola og denne flotte modellen med perler og rhinestones. Bruk dem sammen med en bukse, en blondetopp og rød leppestift for en ultrafeminin og smart look.

Så hvordan kan du style med disse vatterte pannebåndene

Slik bruker du det vatterte pannebåndet, Mon Petit Bandeau boutique

Du kan holde håret løst eller sette det opp i en lav hestehale, flette eller bolle. Hold det enkelt, for det polstrede pannebåndet er en skikkelig stilsak. Vi anbefaler at du holder hestehalen lav for en elegant stil.

bandeau cheveux femme, det enkle tilbehøret som kan brukes med hestehale

.

I årenes løp har det vridde eller knyttede hårbåndet for kvinner etablert seg som en klassiker. Det er et tilbehør som er enkelt å bruke, og som umiddelbart gir antrekket ditt et stilig preg. For en look som er litt mindre konform og litt annerledes, kan du bruke hårbåndet med knute på siden av hodet. Med hestehale eller flette, garantert trendy og glamorøs effekt!

For høst og vinter er fløyelsleopardhårbånd eller snake-print hairband python vil skille seg ut på hodet ditt. De er enkle å bruke over en høy hestehale, siden de ikke er polstret.

Hvordan bruke et hårskjerf?

Hårskjerf er også en del av trenden med pannebånd til kvinner. De kan brukes enkelt og til alle anledninger. Stilen deres gjør oss nostalgiske for 60-tallet. Knyt
skjerfet på den ene siden av en lav hestehale, bolle eller flette, eller rett og slett over det løse håret.

Hvordan bruke pannebånd i kort hår

Slik bruker du pannebånd i kort hår

Det er en vanlig misforståelse at kort hår er begrenset til hårspenner og hårspenner, eller at det rett og slett ikke er mulig å bruke hårpynt. Til tross for
hva du kanskje tror, fungerer pannebånd og hårspenner veldig bra i kort hår og gir deg mange stylingmuligheter.

Pannebåndet er det perfekte tilbehøret til kort hår.
Polstrede eller utsmykkede stiler gir volum, masse tekstur og sublimerer dimensjonen til den korte frisyren din.

Hvis håret ditt er mellomkort, kan du velge et snodd pannebånd eller en sløyfe. Hvis du har bobbet hår, kan du bruke alt tilbehør: tykke eller tynne pannebånd, pannebånd og til og med skjerf og bandanaer.

Når det gjelder pannebånd, har du utallige muligheter: materiale, farger og trykk. Det ensfargede eller tofargede pannebåndet i en nøytral farge er perfekt til uformelle tilstelninger eller når du bare vil trekke håret bakover, mens det bredere pannebåndet er perfekt til mer elegante anledninger.

Selv om metallpannebånd høres rocka ut, er det faktisk delikat og elegant. Vanligvis finner du metallpannebånd som er inspirert av greske gudinner eller renessansen. De er perfekte til kort hår.

Slik bruker du pannebånd eller pannebånd over luggen

Hårbånd med frynser

Pannebånd eller pannebånd kan være et godt alternativ hvis du er i ferd med å la frynsene eller håret vokse ut etter en ny frisyre eller når du skifter frisyre
innimellom.
Hvis du har frynser, kan et pannebånd trekke dem bort fra ansiktet eller fremheve dem, avhengig av hvordan du bærer dem.
Tynne pannebånd er ideelle til frynser fordi de holder seg på plass hele dagen og lar frynsene stå i sentrum. Hvis du prøver å få frynsene ut av ansiktet, bør du velge en klassisk stil.

Nå vet du hvordan du skal bruke pannebånd og pannebånd, hvorfor ikke prøve en av dem?
Hvilken stil vil du bruke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *