Hårbåndstrenden vinner terreng

Når det gjelder mote, er det ikke nødvendigvis alle trender man bør følge. Noen ganger er det også vanskelig å forstå eller adoptere moteriktige stiler fordi mote kan være forvirrende. I slike tilfeller venter vi bare på at effekten skal avta. Men når det dukker opp en trend som er like praktisk som den er pen? Ja, da sier vi ja!

De hårbånd og hårbånd var allestedsnærværende i New Yorks gater under moteuken

Det er tydelig at hårbåndstrenden ikke bare holder seg, den skyter fart. Trenden har blitt båret av mange i form av pannebånd i sateng, og av andre i ultrafargede og blomstrete versjoner. Annet hårtilbehør spenner fra det mer diskrete valget med raffinerte strass- eller perlespenner, til hårsmykker og til de mer ekstravagante hodebånd.

Det er offisielt på tide å investere i noe av det ultraglamorøse, trendy hårtilbehøret. Hodebøyler
, pannebånd, hårsmykker eller hårspenner, de er overalt.

Pannebåndet, stjernehårtilbehøret

The Hairband, the must-have hair accessory

Når du tenker på å bruke hårbånd eller pannebånd, tenker du kanskje på en ultra-demodest look eller et antrekk fra 90-tallet. Men dagens hårbånd utmerker seg som et kameleontisk hårtilbehør som passer til ethvert antrekk.

Uansett om looken din er vintageinspirert eller supermoderne, er et hårbånd djevelsk elegant, perfeksjonerer stilen din og gjør den helt i tråd med personligheten til antrekket ditt. I tillegg til å være delikat og dristig, er det fine med et hårbånd at det disiplinerer håret samtidig som det tilfører antrekket ditt interesse og originalitet, noe som gjør det til det perfekte tilbehøret for en dag på kontoret.

Velg elegante modeller som passer til hverdagsantrekket ditt og gir deg en elegant look til for eksempel en happy hour. Til avslappede antrekk kan du velge et hårbånd med masse personlighet for å forsterke selv den enkleste looken.

Et hårbånd eller pannebånd er ideelle alternativer for dager der håret er stylet i hestehale eller bare krøllet. Til en kveld eller en spesiell anledning kan du velge et statement-plagg med ultrafeminin sjarm, med krystall-, perle-, blomster- eller satengpynt.

Pannebåndet passer
til enhver stil og frisyre. Du kan matche det med antrekket ditt for en helhetlig look eller spille på kontraster for å tilføre et snev av originalitet.

Snurret, med sløyfe eller blomstertrykk kan du kombinere pannebåndet til enhver anledning. På vei til stranden? Velg et pannebånd med blomster- eller fruktmotiv for å sole deg med stil. Er du invitert til en utendørs seremoni? Velg et hårsmykke med perler. Vil du se ultra-glamorøs ut på en kveld ute? Gå for et satin hårbånd i skinn eller iriserende stoff, eller et pent perlehodebånd.

Oppdag hårtilbehør som er like elegante som de er dristige i våre kolleksjoner av pannebånd, hodesmykker og hårspenner.

Hårbånd til kvinner

Hårbånd til kvinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *