3 måter å bruke hårbånd til kvinner på

I det siste har pannebåndet dukket opp overalt, og vi elsker det! Det er et enkelt tilbehør som raskt gir hverdagslooken din et løft. Hvis du vanligvis styler håret med løse krøller, er hårbåndet til kvinner en enkel måte å pifte opp antrekket på.

Det finnes ikke noe bedre enn et tilbehør som øyeblikkelig tilfører antrekket ditt eleganse uten at du trenger å anstrenge deg det minste. Fra pannebånd til hårbånd, via spenner, er det flott å kunne pifte opp antrekket ditt med et tastetrykk.

Det finnes mange måter å pynte frisyren på: det vanlige pannebåndet som stopper bak ørene, det fyldige eller elastiske hårbåndet og det enkle skjerfet som du knyter selv. Du kan ikke gå galt i byen med noen av dem, men fashionistaer og It Girls er spesielt glade i de to førstnevnte!
Hårbåndet er enkelt og trendy, og ser bra ut. Det er et morsomt, fargerikt tilbehør som umiddelbart passer til antrekket ditt, og som passer spesielt godt til sommersesongen. Og uansett hvilket stoff, farge eller mønster du velger, vil
hårbåndet gjøre ethvert vanlig antrekk ekstraordinært.

Her har vi samlet tre måter å bruke hårbåndet på med stil.
Se nedenfor og forvandle antrekket ditt på et blunk…

1 – Bruk hårbåndet under håret

Den enkleste måten å bruke hårbåndet på er å plassere det som et tradisjonelt pannebånd: under håret.
Dette er den mest feminine og klassiske måten å bruke det på. I tillegg til at det er ultraglamorøst, er det også en fin måte å skjule de spirende røttene på hvis du ikke har hatt tid til å gå til frisøren. Når du til
slutt plasserer den under håret, gir den fylde og volum til håret ditt.

Wear the twisted hairband under your hair, harband-no.com
Hårbåndet bæres med stil, harband-no.com

2 – Bruk pannebåndet over håret

For en mer elegant look kan du velge et vridd pannebånd og bære det over håret som en krone. Dette alternativet er perfekt for å se stilig ut på stranden og hindre at håret blåser bort i brisen!

The tropical print hairband, harband-no.com
Hårbåndet ble brukt på stranden, harband-no.com

3 – Gjør looken din mer sofistikert ved å bruke hårbåndet med en hestehale

En annen måte å bruke hårbåndet på er med en hestehale. Det vil gjøre looken din perfekt og sofistikert! Gjør denne trenden til en realitet i garderoben din, og velg et utvalg av hårbånd i fargerike trykk eller satengstoffer som passer perfekt til antrekkene dine!
Velg et tropisk hårbånd til strandturen, eller sats på gingham hårbånd for å gi looken din et retropreg.

Hårbånd med hestehale, harband-no.com

Hårbåndskolleksjonen vår for kvinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *